Schadevrij kluis opening

 • manipulatie software

  Wat is schadevrij een slot openen?

  Bij slotenservice kennemerland gebruiken we een aantal mogelijkheden om een kluis schadevrij te openen. Bij een mechanisch combinatie slot kunnen wij gebruik maken van de 'manipulatie methode'. Slot manipulatie is een kunde waarbij het slot op gevoel en geluid open word gedraaid. Hierbij kan gebruik worden gemaakt van gecomputeriseerde hulp of in sommige gevallen een robot dialler die elke mogelijke code draait.
  Bij een sleutel slot is het vaak ook mogelijk om het slot te lockpicken.

 • Lockpick voor mauer president

  Wat is dat lockpicken?

  Deze manier van slot opening is een kunstige methode om schadevrij een slot te openen. Om deze techniek goed te beheersen is jarenlange oefening nodig.
  Als deze techniek echter kundig toegepast word is het vaak mogelijk een kluis te openen zonder ook maar 1 gaatje te boren.

 • kluis slot manipulatie slotenservice kennemerland

  Is schadevrije opening voor mij mogelijk?

  Bij slotenservice Kennemerland beheersen we deze technieken en in veel gevallen is manipulatie of lockpicking een mogelijkheid om schadevrij een kluis te openen.
  Deze methode is echter niet altijd toe te passen, afhankelijk van het type slot wat in de kluis zit.
  Mocht het slot van dien aard zijn dat schadevrij openen niet gaat dan kunnen we overgaan op een methode waarbij met minimale schade de kluis word geopend.